Thursday, January 12, 2012

4 bulan dlm perut umi:)

Salam n hai u olls,
Post pertama i dlm thn 2012:)

Mmg lame sangat xterjah blog y makin lame makin bersarang nie.....
Diam-diam  kandungan i pon da masuk 4 bulan lebih...
Kalau dulu takut jugak, sbbnyer trauma jugak yg 1st baby kn
Tapi perasaan tue da makin kurang bile dapat tau y ajila pon pregnant same
n member baik kt ofis linda pn same2 pregnant
Alhamdulillah, rezeki 2012 semuanya....
Harap2 dakcik n ein pon same nnt.......

Dua hari lepas i mimpi...
dapat baby boy y comel n sihat...bersalin normal....
n paling terharu sekali bile dapat bg BF kt baby..
macam nk menangis dlm mimpi tue...
u olls, nnt doakan supaya mimpi i jadi kenyataan ek:)
.................................................................................

Perkembangan kakak mia pulak a.k.a qaseh ..

dia da boleh terima kenyataan y dia akn dapat adik....
selalu jugak dia akan hug n kiss perut i panggil 'baby'
harap2 boleh menjadi kakak y baik lepas nie kn:)

Mr abi pulak,
awl pregnant da ckp moga2 rezeki baby boy
katenya senang dia nk bawak masuk hutan....
jadi cm abi, byk hobi n aktiviti
biar minat same dgn dia....
tapi kn i tgk, kakak mia y punye minat mendalam yang sebijik cm abi

oh no!!aduiiii, feninnn umi....
kalau semua nk ikut cm abi nnt....:p
apepon, i xkisah boy ke girl, janji baby selamat n sihat nnt...
kalau boy, bonus bg i, boleh stop dulu pengeluaran pasni...
kalo girl, i suke ramai2 boleh tlg i kt dapur nnt.....:)
umi goyang kaki je...amin

apapon, jomm kita layan pic baby boy y sgt comel nie:)



p/s :  Bile tgk baby, terus cm ade semangat nk g carik baju2 baby..tp rasenya awal lg......sabar2, tunggu 5bln lebih nnt baru blh beli:)   betul2 rindu bau baby:)

10 comments:

-Sara- said...

alhamdulilah jap je 4bln dh..take care wani :)

waniepaez said...

Amin n insyaAllah sara:) sara da hilang debar dh,tunggu wni plk. B-)

dakcik said...

wah pejam celik dh 4 bulan u wok! jap je kan? i hope u n ur beby sihat & selamat..x sabar nk tgk beby u..

p/s : i pon mimpi u dpt beby boy! huhu

axie said...

x sabar tunggu baby bou u..hehe

axie said...

cik puan wanies.
sila ceritakan pengalaman bersalinkan qaseh..dah lama i tunggu.harap maklum

Izan Ishak said...

tahniah wani...! sama2 kita sambut baby thn 2012 ye...

salam kenal dari kak izan ye.

*k.izan plak teringin sangat bby girl ni...

waniepaez said...

Dakcik:jommla join we olls

waniepaez said...

Ajila:hahaha,berkurun dh tue,insy..tunggu mood ehB-)

waniepaez said...

Kak iza:welkum to my blog:) hihi..blog yg makin bersrang nie..wahh,same2 kita dia eh,akak girl sye boy;-)

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI